Kanelbullesnittar

Denna kaka blir inte riktigt lika segknaprig som de klassiska kolasnittarna utan denna är en ganska torrknaprig kaka, perfekt till en kopp kaffe.
 
Kanelbullesnittar
ca 60 st
 
175 g smör
0,5 dl socker
0,5 dl muskovadosocker
3 msk sirap
5 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1 msk kanel
1 tsk vaniljsocker
pärlsocker
 
GÖR SÅ HÄR:
 
1. Vispa smör och de båda sockersorterna krämigt.
 
2. Tillsätt sirapen.
 
3. Rör ner övrigt och arbeta ihop degen.
 
4. Dela degen i 2-3 delar och forma till 2-3 längder, fingertjocka.
 
5. Platta något med en gaffel och strö över pärlsocker.
 
6. Grädda kakaorna i 175 grader i 20-25 min.
 
7. Skär längderna i sneda snittar direkt när du tagit ut dem från ugnen.
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Felicia:

skriven

Låter gott!

Kommentera här: