Falska wienerbröd

Dessa wienerbröd kan du baka även fast du helt saknar bakkunskaper ;)
 
Falska wienerbröd
ca 20 st
 
10 st rektangulära smördegsark (finns i frysdisken på affären)
marsankräm (välj den som ska kallvispas med mjölk)
 
Garnering
Florsocker
 
GÖR SÅ HÄR
 
1. Sätt ugnen på 225 grader.
 
2. Tina och dela smördegsarken på mitten så att de blir kvadratiska.
 
3. Vispa iordning marsankrämen enligt anvisning på paketet och låt den stå kallt en liten stund. Se till så att de blir en kräm och inte för lös.
 
4. Blöt hörnen på smördegsarken med lite vatten och vik in dom mot mitten.
 
5. Lägg en rejäl klick med marsankräm i mitten av arket.
 
6. Grädda mitt i ugnen i ca 18-22 min så att de har fått lite färg. De kommer resa sej mycket i ugnen men sjunker sedan ihop när du tar ut dem ur ugnen.
 
7. Låt de svalna innan du sedan pudrar lite florsocker på dem.
 
 

Så här ser de ut innan de åker in i ugnen
 
 

Kommentarer:

1 Emma -Merakibeauty.se:

skriven

så gott!

2 Helene:

skriven

Mums! Ska precis ner och baka något själv :D

Kommentera här: